Kaart

onze kaarten

Onze lunch, diner en wijnkaarten

Vier seizoenen genieten aan zee! Met een koel glas rosé op het terras, cappuccino bij de haard, correcte en snelle Lunch aan Zee of een romantisch diner voor twee. Smakelijk eten!

Kerst aan Zee

Kerst aan Zee

Feestelijk versierde kerstbomen, knisperende kaarsen, ruime keuze uit de lekkerste gerechten en de liefste familie of vrienden om je heen: hét recept voor een geslaagde kerstviering. Het Zuiderbad bied tal van mogelijkheden!

Lunch aan Zee

lunch

Vier seizoenen genieten aan zee! Met een koel glas rosé op het terras, cappuccino bij de haard, correcte en snelle Lunch aan Zee of een romantisch diner voor twee. Smakelijk eten! lunchkaart Zuiderbad Noordwijk

Diner aan zee

diner

De broers Michiel en Martijn van den Berg, de tweede generatie uit de horecafamilie van den Berg, runnen inmiddels alweer 20 jaar Het Zuiderbad. Zij staan met hun team garant voor gastvrijheid in een informele sfeer.

Onze chef heeft met zorg en passie deze dinerkaart voor u samengesteld. Dat hij hierbij de seizoensproducten in de gaten houdt, mag voor zich spreken. Smakelijk eten! downloadDeDinerKaart-NL

Wijn aan Zee

wijn

okhuysen wijnkoperijOok voor de wijnkaart kiezen wij heel bewust voor een topleverancier, wijnkoperij Okhuysen uit Haarlem – door het internationale wijntijdschrift Wine Business International uitgeroepen tot beste importeur van Nederland!

Samen met Okhuysen selecteerden wij ook dit jaar weer een grote verscheidenheid aan heerlijke wijnen, perfect afgestemd op de gerechten uit onze keuken.

downloadDeWijnKaart-NL

 

November 2FOR1

November = 2FOR1

Het wordt deze winter wel heel gezellig om Het Zuiderbad te bezoeken. We beginnen in november zoals vanouds met een kraker: 2FOR1

Van woensdag t/m zondag in november geniet u samen van een heerlijk 3-gangen diner voor de prijs van één!
Deze maand kost dit menu € 39,50 voor 2 personen i.p.v. € 39,50 per persoon.

Smakelijk eten!