Contact

Contact

Hieronder volgen alle contactopties

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Vanuit Den Haag (Zuiden)

Neem op de A44 (langs Wassenaar), afrit 6 (Voorhout, Noordwijk, Oegstgeest-Noord). Onder aan de afslag naar links en Noordwijk aanhouden. Bij binnenkomst Noordwijk alsmaar rechtdoor rijden tot aan de vuurtoren en sla bij het kruispunt linksaf. Deze weg loopt over in de Paralel Boulevard en daarna De Grent. Op de Grent naar boven rijden en eerste straat naar rechts, De Rudolph Tappenbeckweg op. Deze gaat over in de Kon. Astrid Boulevard.

Het Zuiderbad bevindt zich halverwege de boulevard aan uw rechterhand, schuin tegenover Hotel Vesper.

Vanuit Amsterdam (Noorden)

A4 richting Den Haag. Neem afslag A44 (Den Haag Centrum, Leiden, Sassenheim). Neem de tweede afslag Noordwijk, afrit 6 (Voorhout, Noordwijk, Oegstgeest-Noord). Onder aan de afslag naar rechts en Noordwijk aanhouden.

Vanaf binnenkomst in Noordwijk is de routebeschrijving hetzelfde als vanuit Den Haag. Zie hierboven voor de beschrijving.

Parkeren
Direct aan onze strandopgang ligt een gemeente parkeerterrein met circa 350 plaatsen en op circa 150 meter nog eens 180 plaatsen.
Het is betaald parkeren tot 21:00 uur. Het eerste en tweede uur voor € 1,- per uur, daarna € 2.- per uur. Of € 7.50 voor een dagkaart. Men kan pinnen, met euromunten of met GSM services, code 22322 betalen.

Contact opnemen

contact opnemen

Natuurlijk proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit geldt voor zowel in het restaurant, als ook op deze website in het voorzien van informatie.

Mocht u na het bezoeken van onze website nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen door middel van onderstaand contactformulier. We zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De informatie ingevuld op het contactformulier wordt uiteraard niet verstrekt aan derden.

Openingstijden

Openingstijden

Restaurant Het Zuiderbad is gesloten. Vanaf 1 maart zullen wij het stokje overdragen en zal Het Zuiderbad verder gaan onder een nieuwe naam: “Beachclub C”.

 

Reserveren

Reserveren

Ervaar nu zelf het gemak van online reserveren! In een paar klikken is uw reservering geplaatst.

Reserveert u liever telefonisch? Via onderstaand telefoonnummer zijn wij ook bereikbaar voor reserveringen:

Koningin Astridboulevard 104
2202 BD Noordwijk
Telefoon: 071-3620551

Voor overige vragen kunt u het contactformulier op deze website invullen. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan naar info@zuiderbad.nl.
Wij zullen u vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Aanmelding voor de Nieuwsbrief

Wanneer u onderstaand formulier invult, zal u worden opgenomen in het bestand en krijgt u periodiek onze nieuwsbrief toegestuurd. Uw gegevens zijn uiteraard privé en zullen we ook zo behandelen.